Eerste Stapjes Schoenen - Babyschoenen van 18 tot 23

Dat is het, de baby begint te lopen! Blader door de sneakids selectie van babyschoentjes om het perfecte paar te vinden. Hier vind je een ruim assortiment babyschoentjes van de beste merken: Kickers, Aster, Mod8 - First Steps en Babyschoentjes van 18 tot 23.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zoals u waarschijnlijk al weet, is het voor uw kleintjes het beste om zoveel mogelijk op blote voeten te lopen. Maar er komt een tijd, dat de baby opgroeit en zijn eerste stapjes gaat zetten, en gaat lopen zoals mama en papa. Dan is het tijd om hem zijn eerste paar schoenen te geven. Voor een goede stabiliteit moeten de voeten van de baby vrij kunnen bewegen. Deze tenen hebben ruimte nodig om te strekken, te wiebelen en te voelen.

Kies voor een model met een antislipzool, zodat uw kind zich op zijn gemak voelt en een goed evenwicht houdt.

Een ruim assortiment eerste stapjes schoentjes voor je baby

Babyschoentjes kopen is niet altijd gemakkelijk. Om het risico op pijn te beperken en uw kleintje meer comfort te bieden, is het belangrijk schoenen te kiezen die geschikt zijn voor peuters.

De selectie van eerste stapschoenen die op onze online shop wordt voorgesteld, zal u toelaten om gemakkelijk het paar te vinden dat het best bij uw baby past. U zult verschillende producten van hoge kwaliteit ontdekken, ontworpen door merken als Kickers, Mod of Aster. Baby wandelschoenen, baby laarzen, baby schoentjes...

Al onze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat elke ouder zijn baby het beste kan bieden. Profiteer van onze snelle bezorgservice voor uw aankoop van goedkope babyschoentjes op sneakids.

Hoe oud is te oud om babyschoentjes aan te trekken?

Je baby is gegroeid en begint te staan. Vraag je je af of het het juiste moment is om mooie schoenen aan te trekken? Hoewel er geen ideale leeftijd is voor het allereerste paar schoentjes van je baby, lijkt 10 tot 18 maanden een goed bereik om de eerste stapjes van je kleintje te kopen.

Je zult het met me eens zijn dat het kopen van babyschoentjes een heel belangrijk moment is. Een verkeerde keuze zal gevolgen hebben voor de ontwikkeling van zijn voeten. Bij het leren lopen moet de baby zijn kleine tenen en alle sensaties van de grond voelen om zijn evenwicht te vinden. Daarom is het belangrijk om schoenen te vinden die soepel en licht zijn.

Hoe kies je de juiste babyschoentjes voor zijn eerste stapjes?

Hoewel het verleidelijk kan zijn om te kiezen voor esthetisch mooie modellen, is het essentiële criterium voor het kiezen van de juiste babyschoentjes natuurlijk het comfort. Het is belangrijk dat uw baby zich comfortabel voelt in zijn gymschoenen en niet wordt belemmerd in zijn loopbewegingen.

Kies schoenen met een "minimalistisch" design, die het meest geschikt zijn voor de eerste stapjes van je baby. De perfecte schoenen moeten zo dicht mogelijk bij blote voeten aanvoelen, ideaal voor de ontwikkeling van zijn kleine voetjes.

Een punt dat niet mag worden verwaarloosd is de ondersteuning van de voetboog. Wist je dat? De boog van je baby vormt zich nog steeds en zal dat blijven doen tot hij of zij ongeveer 4 jaar oud is. Voor maximaal comfort adviseren wij babyschoentjes met een natuurlijk leren binnenzooltje. (Zeer jonge kinderen hebben de neiging veel te zweten).

In onze online winkel vindt u verschillende merken babyschoentjes voor de eerste stapjes met modellen van zeer hoge kwaliteit.

De bijzondere kenmerken van babyschoentjes

Heeft uw kind zijn eerste stapjes al gezet? Nu is een goed moment om hem zijn eerste wandelschoenen te geven. Eerste stapschoenen zijn ontworpen om uw baby comfort en veiligheid te bieden terwijl hij leert lopen.

Deze schoenen zijn comfortabel om te dragen en zijn licht van gewicht om de voet niet te verzwaren. Ze zijn gemaakt van materialen die aangepast zijn aan de kwetsbare huid van de baby, meestal zacht leer dat de voet laat ademen. De zool is zacht en dun, zodat uw kind op blote voeten kan lopen.

Rubberen zolen of zolen van gom verdienen de voorkeur omdat ze antislip zijn. De sneakids babyschoentjes bieden u al deze kenmerken: u hoeft alleen maar te kiezen welke u het mooist vindt!

Wanneer moet je je schoenen vervangen?

Of je nu sandalen, slippers of schoenen voor je engeltje wilt kopen, het is heel belangrijk om zijn of haar maat te kennen. Het is een goed idee dit te controleren, vooral als dit niet de eerste schoenen van uw kind zijn.

Ter herinnering: kindervoeten groeien ongelooflijk snel. Gedurende de eerste twee jaar neemt de schoenmaat van een baby elke drie maanden toe. Om ervoor te zorgen dat de schoenen niet meer passen, kun je de ouderwetse methode gebruiken.

Als je je wijsvinger niet in de achterkant van haar hak krijgt, is het tijd om een nieuw paar te kopen. Controleer ook de zolen op slijtage en de vorm van de schoenen om te zien of ze nog goed passen.

Comfortabele en stijlvolle schoenen voor uw kleintje

Bij sneakids bieden we u producten van topkwaliteit die zeker voor uw baby zorgen. Vind een ruim assortiment babyschoentjes die comfort en mode combineren.

Onze selectie omvat ook alle nieuwe collecties: kleurrijke roze, rode of tweekleurige modellen voor meisjes, sobere en stijlvolle schoenen voor jongens.