Baby jongens laarsjes Kickers Sostankro

Baby jongens laarsjes Kickers Sostankro

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Ontdek Kickers Sostankro laarsjes voor babyjongens, comfortabel en trendy voor je kleine jongen. Gemaakt door het beroemde merk Kickers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens laarsjes Kickers Sostankro

Kickers Sostankro booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze om de voetjes van je baby stijlvol en comfortabel aan te kleden. Deze laarsjes zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en combineren tijdloos design en superieure kwaliteit tot in de perfectie.

Ontworpen voor peuters, zijn deze laarsjes aangepast aan hun morfologie en groeiende behoeften. De rubberen zool biedt uitstekende grip voor baby's eerste stapjes, terwijl het zachte leren bovenwerk zorgt voor een goede pasvorm en optimale ondersteuning.

De Kickers Sostankro booties voor babyjongens hebben ook een vetersluiting voor een perfecte, stevige pasvorm. Ze zijn verkrijgbaar in een prachtige bruine kleur, ideaal als aanvulling op elke outfit die je kleine jongen draagt.

Naast het stijlvolle ontwerp zijn deze laarsjes ook erg praktisch. Het leer van hoge kwaliteit is gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen de kleine avonturen van je baby. En dankzij het uitzonderlijke comfort kan je baby ze de hele dag zonder enig ongemak dragen.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of om casual te dragen, Kickers Sostankro booties voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor je engeltje. Geef je kleintje het beste van twee werelden met deze laarsjes van hoge kwaliteit die hem de hele dag comfortabel en stijlvol zullen houden. Bestel ze nu en maak van je baby al op jonge leeftijd een echte fashionista met Kickers Sostankro booties voor babyjongens.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 894560-10-20
Kleur sostankro kaki geen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1