Juniorsneakers Puma Future Rider voor Meisjes en Jongens tegen de beste prijs

De Future Rider Play On trainers voor kinderen van PUMA zijn een must have dit seizoen. Een sneakers Puma met een onberispelijk en kleurrijk ontwerp. De Puma Future Rider Play On trainer is geïnspireerd op de eerste generatie street trainers uit de jaren 80 en heeft een hoogwaardige, lichtgewicht ultra tussenzool. Ouders zijn er dol op, en kinderen ook! Dit silhouet is speciaal ontworpen voor kinderen en junior. Verkrijgbaar in klittenband of vetersluiting, en altijd aan de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Puma Future Rider voor kinderen: het coolste paar voor kinderen

Als er één model kindertrainer is dat tegenwoordig een hit is, dan is het wel de Puma Future Rider !

De Fast Rider werd voor het eerst uitgebracht in 1980 en kwam op de markt op een moment dat de loopsport zich van de ruiterbaan naar de straat verplaatste.

Deze nieuwe editie van het origineel uit de jaren 80 voor 2020 heeft een modern, slank silhouet, een frisse en elegant kleurstelling met reflecterende details, een verende buitenzool en Rider Foam-technologie die je het gevoel geeft dat je op wolken loopt. En we weten dat kinderen graag met hun hoofd in de wolken lopen ????

Trainers Puma Future Rider Play On Child: een pop en kleurrijk model

Het model Puma Future Rider voor kinderen heeft veel details die jongeren aanspreken, zoals de plug die te zien is op de tussenzool.

Met deze grillige touch op een klassiek PUMA silhouet kan uw kind het seizoen in stijl beginnen. Dit is duidelijk een kinderschoen met een vleugje plezier. Uw kinderen of junioren zullen zeker dol zijn op de kleurrijke designerinzetten.

Met zijn retro silhouet, comfortabele ultra tussenzool en gedempte buitenzool brengt deze schoen maximale stijl en comfort op straat. En de kers op de taartteau: knalkleuren voor een heel casual look.

Betreed een magische wereld met deze prachtige minitrainers uit de Future Rider collectie. Het perfecte model voor een mini-me effect dat zowel ouders als kinderen zal bevallen! Wacht niet langer,val voor deze trendy sneakers met hun casual design en streetwear!