Baby meisjes laarsjes Kickers Sabio

Baby meisjes laarsjes Kickers Sabio

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

-33%
Verwen je kleine prinses met Kickers Sabio laarsjes voor babymeisjes, ontworpen door het beroemde Franse merk voor een schattige, comfortabele stijl.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby meisjes laarsjes Kickers Sabio

Ontdek de schattige booties voor babymeisjes Kickers Sabio, speciaal ontworpen voor kleine prinsessen! Gemaakt door het beroemde merk Kickers, zijn deze schoentjes zowel comfortabel als elegant, perfect voor de outfits van je babymeisje. Deze laarsjes zijn geïnspireerd op de retrostijl en zijn een perfecte mix van traditie en moderniteit.

De Kickers Sabio laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan, zelfs met de meest actieve kleine voetjes. Hun zachte antislipzolen bieden perfecte grip voor baby's eerste stapjes, terwijl de met leer gevoerde binnenkant zorgt voor optimaal comfort.

Het ontwerp van deze laarsjes is gewoonweg schattig! De pastelkleur rose voegt een vleugje zachtheid toe, terwijl het hartvormige detail aan de zijkant een vleugje eigenzinnigheid toevoegt. De veters en gesp bovenaan geven deze klassieke schoenen een modern tintje.

Deze Kickers Sabio booties zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, maar passen ook bij kleine meisjes tot 2 jaar. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, van een dagje naar de crèche tot een familie-uitje. Ze passen bij elke outfit en voegen een vleugje elegantie toe aan elke kleine jurk of outfit.

Geef je kleine meid het comfort en de stijl die ze verdient met Kickers Sabio enkellaarsjes. Deze schoenen van topkwaliteit zijn een must-have voor alle jonge moeders die geven om de mode en het comfort van hun kind. Wacht dus niet langer en voeg deze schattige laarsjes vandaag nog toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961541-10-113
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1