Asics GEL-QUANTUM 360, 90 voor Kinderen tegen de beste prijs

Voor de creatie van de GEL-QUANTUM schoen liet Asics zich inspireren door de originele gel-quantum hardloopschoen. Deze modellen, moderner en met een futuristisch design, bieden een optimale demping onder de voet dankzij de integratie van de zeer geavanceerde GEL™-technologie. Asics Gel-Quantum is een model dat vandaag zowel in de backstage van de modeweek als bij elk stedelijk evenement opvalt, gedragen met streetwearstijl.

Het is inmiddels duidelijk dat de Gel-Quantum een van de meest trendy schoenen voor junioren en volwassenen van de afgelopen jaren is. Het is perfect geschikt voor uw kind als het fan is van hardlopen of een andere fysieke activiteit, als het streetwear en sportkledingstijl waardeert, of als u gewoon op zoek bent naar comfortabele sportschoenen voor uw peuter! U en uw kind, meisje of jongen, zullen volledig overtuigd zijn van de GEL-technologie van Asics (360, 180, 90).

De Asics Gel-Quantum is een tijdloze klassieker geworden en past bij elke stijl. Een sneaker verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek onze ruime selectie Asics Kids Sneakers tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren