Baby meisjes laarsjes Kickers Kickblace

Baby meisjes laarsjes Kickers Kickblace

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Geef je kleine meid het comfort en de stijl van Kickers met deze schattige Kickblace babybooties voor dames.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby meisjes laarsjes Kickers Kickblace

Deze schattige laarsjes voor babymeisjes van Kickers Kickblace zijn perfect voor kleine fashionista's in de dop. Deze laarsjes zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Kickers en zijn zowel comfortabel als stijlvol. Ze zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes en vormen een ideale aanvulling op elke outfit.

De Kickblace laarsjes hebben een bovenwerk van soepel leer dat zich perfect vormt naar de gevoelige voetjes van je baby. Het leer is ook duurzaam, zodat deze laarsjes van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. De zachte rubberen zool biedt de perfecte grip voor baby's eerste stapjes, maar is toch flexibel genoeg om ze gemakkelijk te laten bewegen.

Het ontwerp van deze laarsjes is zowel modern als tijdloos. De klassieke zwarte kleur past bij elke outfit en het vleugje rose op de zool zorgt voor een vrouwelijke touch. De lintveters voegen een vleugje eigenzinnigheid toe en zorgen voor een perfecte pasvorm voor baby's voetjes. De Kickblace laarsjes hebben ook een ritssluiting aan de zijkant voor gemakkelijk aan- en uittrekken.

Deze Kickers laarsjes zijn ideaal voor babymeisjes van 0 tot 2 jaar. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Of het nu voor een doop is, een bruiloft of gewoon een wandeling met de familie, deze laarsjes zullen een vleugje stijl toevoegen aan elke baby outfit.

De laarsjes van Kickblace zijn niet alleen praktisch en comfortabel, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen en uitzonderlijk vakmanschap. Kickers is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail, waardoor het een vertrouwde keuze is voor ouders die zich zorgen maken over het welzijn van hun baby.

Geef je kleine meid het allerbeste met deze meisjeslaarsjes van Kickers Kickblace. Ze zullen niet alleen een stijlvolle aanvulling zijn op haar garderobe, maar ook een comfortabel paar schoenen dat haar zal vergezellen op haar dagelijkse avonturen. Dus wacht niet langer, geef haar deze schattige laarsjes en kijk hoe ze er stijlvol en zelfverzekerd bijloopt.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960510-10-31
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1