Sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa

Sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Geef je kleine prinses comfort en stijl met deze schattige sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa, van het gerenommeerde merk Kickers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa

Ontdek de schattige sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa, perfect voor je kleine prinses! Met hun gerenommeerde merk Kickers brengen deze sandalen een unieke stijl en uitzonderlijke kwaliteit voor je kleintje. Deze sandalen zijn ontworpen voor babymeisjes en zijn ideaal om ze te begeleiden bij hun eerste stapjes.

Het elegante, meisjesachtige ontwerp van deze sandaaltjes geeft je babymeisje een schattig look. De zachte leren bandjes zorgen voor optimaal comfort en perfecte ondersteuning van de voetjes van je kindje. Bovendien zorgt de leren binnenzool voor goede ventilatie en een zacht gevoel voor baby's gevoelige voetjes.

Deze met zorg gemaakte sandalen zijn slijtvast en duurzaam. Ze zullen je kleine meid vergezellen op al haar avonturen, thuis of onderweg. Kickers Preziosa zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting, waardoor ze praktisch zijn voor ouders die veel onderweg zijn.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met charmante details zoals bloemetjes en pailletten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren met de outfits van je babymeisje. Ze kunnen het hele jaar door gedragen worden, of het nu voor een zonnige dag of een speciale gelegenheid is.

Als ouders hebben de gezondheid en het welzijn van onze kinderen de hoogste prioriteit. Daarom gebruikt Kickers materialen van hoge kwaliteit voor haar producten. Preziosa sandalen zijn gemaakt van leer dat streng wordt gecontroleerd en gecertificeerd vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de huid van je baby.

Geef je baby meisjessandalen die comfort, stijl en kwaliteit combineren met Kickers Preziosa. Ze zijn de perfecte keuze voor ouders die om het welzijn van hun kind geven en hen het allerbeste willen geven. Bestel nu en laat je kleine meid van jongs af aan genieten van mode met Kickers Preziosa!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959991-30-16
Kleur zilver
Kleur Zilver
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1