Sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa

Sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Ontdek de schattige Preziosa sandalen voor babymeisjes van Kickers, voor een vrouwelijke en comfortabele look vanaf jonge leeftijd.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa

Kickers Preziosa sandalen voor babymeisjes zijn een stijlvolle keuze voor kleine meisjes. Ontworpen door het gerenommeerde merk Kickers, zijn deze sandalen speciaal gemaakt voor babymeisjes. Met hun vrouwelijke ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze sandalen de perfecte keuze voor jonge kinderen.

De met zorg gemaakte Kickers Preziosa sandalen voor babymeisjes zijn niet alleen comfortabel voor kleine voetjes, ze zijn ook duurzaam en slijtvast. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan lang mee en vergezellen je kind op haar avonturen.

Het schattige ontwerp van deze sandalen is perfect voor babymeisjes. Met bloemen in reliëf bovenop voegen deze sandalen een vleugje eigenzinnigheid toe aan elke outfit. De felle kleuren en delicate details maken deze sandalen nog aantrekkelijker voor kleine meisjes.

De Kickers Preziosa sandalen voor babymeisjes zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Met hun verstelbare klittenbandsluiting zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken voor drukke ouders. Bovendien biedt de rubberen zool goede grip, zodat je kind veilig leert lopen.

Of het nu gaat om een dagje in het park of een speciale gelegenheid, deze sandalen voor babymeisjes van Kickers Preziosa zijn een veelzijdige keuze. Ze kunnen gedragen worden met een jurk of broek en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Je kleine prinses zal zich zowel comfortabel als stijlvol voelen in deze sandalen.

Kortom, Kickers Preziosa sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine meisjes. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, met een schattig ontwerp en ongeëvenaard praktisch, zullen deze sandalen een waardevolle aanvulling zijn op de garderobe van je kind. Geef je baby het beste met de sandalen voor babymeisjes Kickers Preziosa.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959991-30-10
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1