Sandalen voor babymeisjes Kickers Dyastar

Sandalen voor babymeisjes Kickers Dyastar

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

-32%
Kickers Dyastar sandalen voor babymeisjes, een combinatie van stijl en comfort voor de eerste stapjes van je kleine prinses.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Dyastar

Kickers Dyastar sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine meisjes. Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en combineren comfort en stijl voor babymeisjes. Deze sandalen zijn ontworpen voor vrouwelijke baby's en zijn perfect voor peuters die al op jonge leeftijd in de mode willen zijn.

Het ontwerp van deze Kickers Dyastar sandalen is zowel elegant als speels. Met hun zachte kleur rose en bloemvormige details worden deze sandaaltjes een echte favoriet bij kleine meisjes. De klittenbandjes zorgen voor een perfecte pasvorm voor baby's voetjes.

Maar laat je niet misleiden door hun schattige uiterlijk - deze sandaaltjes zijn ook ontworpen om baby optimaal comfort te bieden. De binnenzool met kussentjes biedt goede demping voor baby's gevoelige voetjes. Bovendien biedt de rubberen buitenzool perfecte grip voor baby's eerste stapjes.

Kickers Dyastar sandalen voor babymeisjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gegarandeerd duurzaam. Ze zullen je kleine meid begeleiden tijdens haar groei en blijven even comfortabel en stijlvol als altijd.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, waardoor ze perfect zijn als cadeau voor een jonge moeder of om de garderobe van een babymeisje compleet te maken. De Kickers Dyastar sandalen zijn zeker een zomer must-have voor modebewuste babymeisjes.

Dus wacht niet langer en geef je babymeisje het comfort en de stijl die ze verdient met Kickers Dyastar sandalen voor babymeisjes. Met hun gerenommeerde merknaam en onberispelijke kwaliteit zijn deze sandalen de perfecte keuze voor baby's die op zoek zijn naar trendy, comfortabel schoeisel. Bestel ze nu en laat je kleine prinses de hele zomer in stijl en comfort lopen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927291-10-15
Kleur goud/goud
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1