Sandalen voor babymeisjes Kickers Dyastar

Sandalen voor babymeisjes Kickers Dyastar

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Kickers Dyastar sandalen voor babymeisjes combineren stijl en comfort voor een trendy look en goed beschermde voeten. Ontdek ze nu!

Van hetzelfde model :

Niet op voorraad

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Dyastar

Kickers Dyastar sandalen zijn een must-have voor dynamische, stijlvolle babymeisjes. Met hun moderne ontwerp en onvergelijkbaar comfort zijn deze sandalen perfect voor elke gelegenheid.

Gemaakt door het beroemde merk Kickers, zijn deze sandalen zorgvuldig ontworpen om uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid te bieden. Het merk Kickers staat bekend om zijn schoeisel van hoge kwaliteit en de sandalen van Dyastar zijn daarop geen uitzondering.

Het elegante, vrouwelijke silhouet maakt ze een perfecte keuze voor meisjes die stijl en comfort graag combineren. De sandalen hebben een slijtvaste rubberen zool die optimale grip en duurzaamheid biedt om alle avonturen van je dochter aan te kunnen.

Het leren bovenwerk van deze sandalen is niet alleen duurzaam, maar voelt ook zacht en comfortabel aan de voeten van je dochter. Het verstelbare enkelbandje zorgt voor een perfecte, stevige pasvorm voor de hele dag comfort.

De Kickers Dyastar sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke smaak en outfit. Of het nu voor een dagje strand, een familie-uitje of een speciale gelegenheid is, deze sandalen zijn de perfecte keuze voor je dochter.

Het merk Kickers staat ook bekend om zijn inzet voor het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het bevorderen van duurzame praktijken. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw aankopen bijdragen aan een betere wereld.

Geef je dochter het onvergelijkbare comfort, de stijl en de kwaliteit van Kickers Dyastar meisjessandalen. Bestel nu en geef je dochter de beste schoenen voor haar tere voetjes.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927291-30-15
Kleur of
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1