Sandalen voor babymeisjes Kickers Bigflo-C

Sandalen voor babymeisjes Kickers Bigflo-C

Beginnend op: € 49,41

€ 39,53

-20%
Geef je kleine meid een chique en comfortabele look met Kickers Bigflo-C sandalen. Kwaliteit van een toonaangevend merk voor je kleine prinses.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,41

€ 39,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Bigflo-C

Kickers Bigflo-C sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor je kleine prinses. Deze sandalen zijn ontworpen door het beroemde merk Kickers en combineren stijl en comfort voor de gevoelige voetjes van je baby. Ze zijn speciaal ontworpen voor meisjes en verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren die bij elke outfit passen.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel licht als duurzaam, waardoor ze de ideale keuze zijn voor kleine avonturiers in de dop. De rubberen zool biedt goede ondersteuning en een stevige grip voor de eerste stapjes van je baby.

Het stijlvolle ontwerp van deze Kickers sandalen wordt aangevuld door een verstelbare band met klittenbandsluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je schoenen kwijtraakt tijdens gezinsuitstapjes!

Of je nu een dagje naar het strand, een wandeling door de stad of een speciale gelegenheid plant, Kickers Bigflo-C sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze om bij elke outfit te passen. Deze sandalen zijn verkrijgbaar voor babymeisjes en zijn ook een ideaal cadeau voor nieuwe ouders.

Geef je kleine meid comfort en stijl met de Kickers Bigflo-C sandalen voor babymeisjes. Bestel ze nu en laat je baby genieten van het allerbeste schoeisel!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 962450-10-3
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1