Babysandalen Aster Binosmo

Babysandalen Aster Binosmo

Beginnend op: € 79,66

€ 52,26

-34%
Geef je baby stijlvol comfort met Aster Binosmo sandalen. Ze zijn zacht en stijlvol en perfect voor kleine voetjes.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 79,66

€ 52,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babysandalen Aster Binosmo

Ontdek de schattige Aster Binosmo babysandalen van Aster! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor peuters en zijn zowel comfortabel als stijlvol. Ze zijn perfect om de eerste stapjes van je baby te begeleiden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om zich aan de groei van de voetjes aan te passen.

Deze sandalen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden optimale ondersteuning voor de tere voetjes van je baby. De flexibele zool zorgt voor een goede grip en bevordert een gezonde ontwikkeling van de voetjes. Bovendien biedt het ergonomische ontwerp goede ondersteuning voor groeiende enkels.

Aster Binosmo babysandalen zien er ook nog eens geweldig uit. Met hun neutrale kleur en tijdloze stijl passen ze gemakkelijk bij alle outfits van je baby. Of het nu een dagje naar het strand is of een familie-uitje, met deze sandalen loopt je kind altijd voorop in de modewereld.

Als ouder wil je het beste voor je baby, en dat is precies wat je krijgt met Aster Binosmo babysandalen. Met hun uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid kunnen deze sandalen worden doorgegeven aanautres kinderen in de familie of aan vrienden.

Geef je baby comfort en stijl met Aster Binosmo babysandalen vanAster. Bestel nu en zie je kind opbloeien in deze schoenen die perfect zijn voor hun kleine voetjes.

Extra informatie

Merk Aster
Fabrikant SKU 962290-10-114
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1