Babytrainers Kickers Kickiconic

Babytrainers Kickers Kickiconic

Beginnend op: € 75,63

€ 49,66

-34%
Kickers Kickiconic babyschoenen voor een trendy look van jongs af aan. Het merk Kickers staat symbool voor kwaliteit en tijdloze stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 49,66

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babytrainers Kickers Kickiconic

Kickers Kickiconic babyschoenen zijn de perfecte keuze voor modebewuste peuters. Het merk Kickers staat bekend om zijn schoenen van hoge kwaliteit en deze gympen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn zowel comfortabel als modieus.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze gympen zowel zacht als slijtvast voor groeiende voeten. Ze hebben een duurzame rubberen zool die optimale grip biedt voor baby's eerste stapjes. Bovendien zijn ze ook licht en flexibel voor maximaal comfort, de hele dag lang.

Het ontwerp van de Kickers Kickiconic babyschoenen is gewoonweg schattig. Met hun hartvormige patroon op de zijkant en hun pastelkleur rose voegen ze een vleugje lieflijkheid toe aan elke babyoutfit. Deze gympen zijn perfect voor speciale gelegenheden of gewoon een dagje in het park.

Als ervaren schoenenmerk weet Kickers point hoe belangrijk het is om goed voor baby's voeten te zorgen. Daarom hebben deze gympen een ademende leren binnenzool om voeten droog en comfortabel te houden. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken dankzij de elastische veters, zodat ouders ze gemakkelijk aan en uit kunnen trekken.

Geef je baby het allerbeste schoeisel met Kickers Kickiconic babyschoenen. Ze combineren stijl, comfort en kwaliteit om kleine voetjes gelukkig en gezond te houden. Deze sportschoenen zijn verkrijgbaar in babymaten en zijn een must-have voor elke ouder die zich zorgen maakt over het welzijn van zijn kind. Voeg ze vandaag nog toe aan de garderobe van je baby!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961610-10-133
Kleur roze geel abrikoos
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby