Sandalen voor babyjongens Kickers Sushy

Sandalen voor babyjongens Kickers Sushy

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

-32%
Geef je baby een paar sandalen van Kickers Sushy en ze zullen stijlvol zijn vanaf het allereerste begin! Comfortabel en trendy, ze zijn een must-have.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Sushy

Kickers Sushy sandalen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor beginnende avonturiers! Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel comfortabel als duurzaam voor de eerste stapjes van je baby.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor baby's en zijn perfect voor hun tere voetjes. Ze zijn licht en flexibel, zodat ze zich bij elke stap vrij voelen. Bovendien biedt de rubberen antislipzool optimale grip om uitglijden en vallen te voorkomen.

Kickers Sushy sandalen voor babyjongens hebben een modern, speels ontwerp waar je kleine jongen zeker van zal houden. Met hun klittenbandsluiting zijn ze gemakkelijk aan te trekken en te verstellen, ideaal voor ouders die haast hebben! Bovendien maken de felle kleuren en leuke details op de bandjes deze sandalen echt uniek.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Je baby zal ze de hele zomer kunnen dragen zonder ze te beschadigen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, zodat je ze het hele seizoen schoon en fris kunt houden.

Kickers Sushy sandalen voor babyjongens zijn ook perfect voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften of verjaardagen. Ze geven een stijlvolle touch aan de outfit van je kleine jongen en bieden optimaal comfort voor spel en plezier.

Kortom, Kickers Sushy sandalen voor babyjongens zijn praktisch, comfortabel en stijlvol. Ze zijn de perfecte keuze voor een avontuurlijke premier zomer voor je baby. Geef hem het beste met deze sandalen van het beroemde merk Kickers, en zie hem rondrennen in alle veiligheid en vertrouwen. Bestel nu en geef je baby een paar sandalen waarmee hij stijlvol en comfortabel door de wereld kan lopen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 961062-10-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1