Sandalen voor babymeisjes Kickers Divazia

Sandalen voor babymeisjes Kickers Divazia

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

-33%
Schattige sandaaltjes voor babymeisjes van Kickers, perfect voor ontluikende fashionista's. Comfortabel en trendy, voeg ze nu toe aan je garderobe!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Divazia

Kickers Divazia sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine meisjes. Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel elegant als comfortabel. Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's en geschikt voor tere, groeiende voetjes.

Met hun schattige en schattige ontwerp voegen deze sandalen een vleugje stijl toe aan elke outfit. Of je je baby nu kleedt voor een speciale gelegenheid of een casual dagje uit, deze sandalen zijn de perfecte aanvulling op hun garderobe.

Het merk Kickers staat bekend om zijn schoeisel van hoge kwaliteit en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen en zijn ontworpen om de dagelijkse slijtage van actieve baby's te weerstaan. Bovendien biedt de rubberen zool extra grip voor maximale stabiliteit en veiligheid.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes, met bijzondere aandacht voor detail en kleur. De verstelbare riem en gespsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm en garanderen optimaal comfort voor kleine voetjes.

Of je baby nu haar eerste stapjes zet of al overal court is, de sandalen voor babymeisjes van Kickers Divazia geven haar de steun die ze nodig heeft om vol vertrouwen de wereld te verkennen. Ze zijn ook ideaal voor speciale gelegenheden zoals doopfeesten, bruiloften of verjaardagsfeestjes.

Geef je kleine meid het beste van twee werelden met deze sandalen van Kickers: stijl en comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's en zijn geschikt voor kleine meisjes van alle leeftijden. Voeg deze sandaaltjes toe aan haar schoenencollectie en ze is klaar voor al haar zomeravonturen!

Wacht niet langer, geef je babymeisje Kickers Divazia sandalen en laat haar in alle omstandigheden stralen in stijl en comfort. Bestel nu en verwen haar met deze schattige Kickers sandalen die haar de ster van het seizoen zullen maken!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960702-10-63
Kleur divazia iriserend groen geen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1