Sandalen voor babymeisjes Kickers Diazzy

Sandalen voor babymeisjes Kickers Diazzy

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

-33%
Geef je kleine meid een vleugje mode met Kickers Diazzy sandalen, die elegantie en comfort combineren voor kleine fashionista's.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Diazzy

Kickers Diazzy sandalen voor babymeisjes zijn het perfecte accessoire voor modebewuste kleine meisjes. Met hun elegante ontwerp en ongeëvenaarde comfort zijn deze sandalen een must-have voor deze zomer.

Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en vormen het perfecte huwelijk tussen stijl en kwaliteit. Het merk Kickers staat bekend om zijn duurzame schoenen van hoge kwaliteit en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes en zijn aangepast aan hun leeftijd en lichaamsvorm. De zachte, lichtgewicht zool biedt optimale ondersteuning voor groeiende voeten, terwijl ze vrij kunnen bewegen en spelen. Bovendien zorgt de leren voering voor comfort, de hele dag door.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel chic als speels. De lichte bandjes van echt leer rose zijn versierd met mooie bloemendetails die een vleugje fantasie toevoegen aan de outfit van je kleine meid. De verstelbare bandjes zorgen ervoor dat de voetjes van je kind goed ondersteund worden en dat ze perfect passen.

Kickers Diazzy sandalen voor babymeisjes zijn perfect voor alle gelegenheden. Of het nu een dagje naar het strand, een familie-uitje of een verjaardagsfeestje is, deze sandalen passen bij elke outfit en geven elke gelegenheid een vleugje stijl.

Geef je kleine meid het comfort en de stijl die ze verdient met Kickers Diazzy sandalen voor babymeisjes. Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's van 0 tot 24 maanden en zijn het perfecte cadeau voor jonge moeders die op zoek zijn naar een praktische en toch modieuze schoen voor hun kleine prinses.

Wacht niet langer en voeg Kickers Diazzy sandalen voor babymeisjes toe aan de garderobe van je kind. Bestel ze vandaag nog en geef je kleine meid het allerbeste in comfort en stijl met Kickers.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960680-10-10
Kleur donkerblauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1