Sandalen voor babyjongens Kickers Kickbeachou

Sandalen voor babyjongens Kickers Kickbeachou

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

-32%
Kickers Kickbeachou sandalen voor babyjongens, met hun unieke stijl en onvergelijkbaar comfort, zullen je kleine avonturier bij elke stap vergezellen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 49,41

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Kickbeachou

Kickers Kickbeachou sandalen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor je kleine prince deze zomer. Ontworpen door het gerenommeerde merk Kickers, zijn deze sandalen zowel comfortabel als stijlvol. Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden goede ondersteuning en bescherming voor hun tere voetjes.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen zijn deze sandalen duurzaam en slijtvast, perfect voor de buitenavonturen van je baby. De rubberen zool biedt optimale grip, wat essentieel is voor kleintjes die net beginnen met lopen. Bovendien zorgt de praktische klittenbandsluiting voor een gemakkelijke, veilige pasvorm, zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Het stijlvolle, moderne ontwerp van deze Kickers Kickbeachou sandalen maakt ze het perfecte accessoire om de outfits van je babyjongen aan te vullen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen bij elke stijl en gelegenheid. Of het nu een dagje naar het strand, een wandeling door de stad of een speciale gelegenheid is, deze sandalen zijn de perfecte keuze.

Deze Kickers sandalen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Veeg ze gewoon af met een vochtige doek om ze schoon en fris te houden. Met hun superieure kwaliteit en tijdloze ontwerp zullen deze sandalen een waardevolle aanvulling zijn op de garderobe van je baby.

Kortom, Kickers Kickbeachou sandalen voor babyjongens zijn een perfecte keuze voor comfort- en stijlbewuste moeders. Met hun superieure kwaliteit, elegante ontwerp en praktische eigenschappen zijn ze de perfecte metgezel voor de voetjes van je baby deze zomer. Wacht niet langer en geef je kleine jongen het beste met Kickers Kickbeachou sandalen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960600-10-7
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1