Meisjes sandalen Kickers Preziosa

Meisjes sandalen Kickers Preziosa

Beginnend op: € 59,49

€ 41,52

-30%
Ontdek de elegantie en het comfort van Kickers Preziosa sandalen voor meisjes. Een must-have voor jonge vrouwen die op zoek zijn naar stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 41,52

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Preziosa

Ontdek Kickers Preziosa sandalen voor meisjes, een must-have voor jonge vrouwen op het scherpst van de snede! Met hun elegante ontwerp en onberispelijke kwaliteit zijn deze sandalen perfect voor junioren die stijl en comfort willen combineren.

Het merk Kickers staat al tientallen jaren bekend om zijn kwaliteitsschoenen en de Preziosa sandalen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn slijtvast en duurzaam, ideaal voor dagelijks gebruik. De rubberen zool biedt perfecte grip voor een veilige en zelfverzekerde wandeling.

De Kickers Preziosa sandalen zijn speciaal ontworpen voor meisjes, met een vrouwelijke, trendy stijl. Het bandje aan de voorkant van de voet is versierd met delicate bloemen in reliëf, wat een vleugje fantasie en charme toevoegt. Het verstelbare enkelbandje biedt een perfecte pasvorm, voor optimale ondersteuning van de voet.

Of het nu gaat om een dagje strand, een wandeling door de stad of een avondje uit met vriendinnen, de Preziosa sandalen zijn de perfecte aanvulling op de outfit van elk jong meisje. Hun tijdloze witte kleur is gemakkelijk te combineren met elke kleur en hun elegante ontwerp maakt ze een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid.

Bovendien zijn Kickers Preziosa sandalen uiterst comfortabel om te dragen. Hun soepele leren binnenzool vormt zich naar de vorm van de voet en biedt optimale demping voor de hele dag comfort. Jonge meisjes kunnen dus van hun dag genieten zonder zich zorgen te maken over hun voeten.

Geef je dochter het allerbeste schoeisel met de Kickers Preziosa sandalen. Deze sandalen combineren kwaliteit, stijl en comfort perfect voor een unieke port ervaring. Voeg ze nu toe aan haar schoenencollectie en trakteer je kind op een veilige, kwaliteitsvolle keuze. Bestel vandaag nog!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959991-30-10
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1