Baby jongens sportschoenen Kickers Runrun

Baby jongens sportschoenen Kickers Runrun

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Geef je babyjongen comfort en stijl met Kickers Runrun gympen, een must-have voor peuters van Kickers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Baby jongens sportschoenen Kickers Runrun

Kickers Runrun gympen voor babyjongens zijn de perfecte keuze voor modebewuste peuters. Met hun moderne ontwerp en gerenommeerde merk Kickers zijn deze schoenen zowel comfortabel als stijlvol. Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden de juiste ondersteuning en bescherming voor hun groeiende voeten.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze gympen duurzaam en slijtvast. De rubberen zool biedt goede grip voor de eerste stapjes van je baby, terwijl het soepele leren bovenwerk goede ondersteuning biedt voor de voeten. Bovendien zijn ze dankzij de vetersluiting gemakkelijk aan te passen, zodat je baby ze alleen kan dragen.

Kickers Runrun gympen voor babyjongens zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en designs, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke gelegenheid. Of het nu een dagje naar de crèche is, een wandeling met de familie of een verjaardagsfeestje, je baby zal er altijd stijlvol uitzien met Kickers aan zijn voeten.

Als toonaangevend merk in de wereld van schoeisel, is Kickersengage toegewijd aan het aanbieden van kwalitatieve, stijlvolle producten voor peuters. Met Kickers Runrun gympen voor babyjongens weet je zeker dat je baby comfortabele, trendy schoenen heeft om zijn dagelijkse avonturen mee te beleven.

Aarzel dus niet langer en geef je baby het beste met baby jongens sportschoenen Kickers Runrun. Comfort, stijl en kwaliteit zijn gegarandeerd bij de eerste stapjes van je kleine jongen. Bestel nu en laat je baby vol vertrouwen en stijl rondlopen dankzij zijn nieuwe Kickers sneakers.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959950-30-116
Kleur blauwe kameel
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby