Kindertrainers Kickers Runrun

Kindertrainers Kickers Runrun

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Geef je junior een coole en comfortabele stijl met de kinderschoenen Kickers Runrun, gemaakt door het beroemde Franse merk Kickers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrainers Kickers Runrun

Ontdek de nieuwe Kickers Runrun kinderschoenen, de perfecte keuze voor jonge modeliefhebbers! Deze schoenen zijn ontworpen door het beroemde merk Kickers, dat bekend staat om zijn unieke ontwerpen en superieure kwaliteit. De Kickers Runrun sneakers zijn speciaal ontworpen voor kinderen, met een stijl die zowel trendy als comfortabel is.

Deze sneakers zijn perfect voor kinderen vanwege hun lichtheid en duurzaamheid. Ze hebben ook een rubberen antislipzool voor maximale grip, zelfs op de gladste oppervlakken. Je kind kan dus veilig rennen en spelen!

Kickers Runrun zijn kindvriendelijk, met een snit en kleuren die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle leeftijden en schoenmaten. Bovendien past de veelzijdige stijl perfect bij elke outfit, of het nu voor school, familie-uitjes of sportactiviteiten is.

Deze sportschoenen zijn ook comfortabel Kickers. De ademende stoffen voering houdt de voeten van je kind droog en comfortabel, zelfs op de drukste dagen. Bovendien zorgt de vetersluiting voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning van de voet.

Geef je kind het allerbeste schoeisel met Kickers Runrun sportschoenen. Ze zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook gemaakt van materialen van topkwaliteit zodat ze een leven lang meegaan. Bestel nu en maak van je kind de ster van de speelplaats met hun nieuwe Kickers sportschoenen!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 959950-30-103
Kleur marine rood
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior