Meisjes sandalen MOD 8 Canibraid

Meisjes sandalen MOD 8 Canibraid

Beginnend op: € 45,38

€ 31,09

-31%
Trendy sandalen voor meisjes van MOD 8. Comfortabel, stijlvol en perfect voor modebewuste junioren!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,38

€ 31,09

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen MOD 8 Canibraid

De MOD 8 Canibraid meisjessandalen zijn zowel elegant als comfortabel, perfect voor jonge meisjes die op het scherpst van de snede lopen. Gemaakt door MOD 8, een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, zijn deze sandalen een must-have voor alle jonge vrouwen die op zoek zijn naar stijl.

Het trendy, moderne ontwerp maakt ze tot een onmisbaar accessoire om elke outfit compleet te maken. De gevlochten leren bandjes voegen een vleugje originaliteit en raffinement toe en bieden optimale ondersteuning voor de voet. Bovendien biedt de zachte leren binnenzool ongeëvenaard comfort, ideaal voor die lange zomerdagen.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor junior meisjes en bieden zowel chique look als superieure kwaliteit. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor een casual dagje uit, MOD 8 Canibraid sandalen zijn de perfecte keuze voor je dochter.

Als gerenommeerd merk in de modewereld is MOD 8engage toegewijd aan het gebruik van hoogwaardige materialen voor haar producten. De Canibraid sandalen zijn daarop geen uitzondering, met hun stevige constructie en onberispelijke afwerking. Je kunt er zeker van zijn dat deze sandalen lang meegaan en bestand zijn tegen alle avonturen van je dochter.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren naar ieders smaak en zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de verstelbare gespsluiting. Bovendien biedt de rubberen buitenzool optimale grip om veilig te lopen.

Geef je dochter het beste van twee werelden met MOD 8 Canibraid sandalen: stijl en comfort. Mis de kans niet om deze prachtige sandalen aan haar schoenencollectie toe te voegen. Bestel nu en geef haar het perfecte cadeau voor dit zomerseizoen.

Extra informatie

Merk MOD 8
Fabrikant SKU 930651-30-163
Kleur zilver/lichtgroen
Kleur Zilver
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1