Kindersandalen Kickers Sunyva

Kindersandalen Kickers Sunyva

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

-20%
Verwen je kleine avonturier met deze schattige sandalen voor babyjongens Kickers Sunyva, ontworpen door het beroemde merk Kickers!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 47,59

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Sunyva

Ontdek de Kickers Sunyva sandalen voor babyjongens, een must-have voor beginnende avonturiers! Deze schattige sandalen zijn ontworpen door het beroemde merk Kickers, bekend om zijn kwaliteit en tijdloze stijl.

Deze sandalen zijn perfect voor baby's en zijn comfortabel en gemakkelijk aan te trekken dankzij de klittenbandsluiting. Ze hebben ook een zachte rubberen zool, die goede ondersteuning en grip biedt voor kleine voetjes die leren lopen.

Het ontwerp is zowel speels als stijlvol, met bandjes van echt leer en een mooie marineblauwe kleur. Ouders zullen ook de duurzaamheid van deze sandalen waarderen, die ontworpen zijn om het dagelijkse spel en de activiteiten van peuters te weerstaan.

Of het nu gaat om een dagje aan het strand, een wandeling met het gezin of gewoon spelen in de tuin, Kickers Sunyva babysandalen zijn een perfecte keuze om de garderobe van je kleine jongen aan te vullen. Aarzel niet langer en bied hem comfort en stijl met deze kwaliteitssandalen, die hem de meest stijlvolle baby zullen maken!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 929565-30-103
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1