Sandalen voor babyjongens Kickers Kickgalacxo

Sandalen voor babyjongens Kickers Kickgalacxo

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

-20%
Geef je kleine jongen comfort en stijl met deze schattige babysandaaltjes van Kickers. Ontdek Kickgalacxo nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 60,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Kickgalacxo

Ontdek de Kickers Kickgalacxo sandalen voor babyjongens om je kleintje het comfort, de kwaliteit en de stijl te geven die zijn voetjes verdienen! Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn perfect voor baby's van 0 tot 24 maanden.

Met een slijtvaste, antislip rubberen zool bieden Kickers Kickgalacxo sandalen uitstekende grip zodat je baby veilig de wereld kan verkennen. Bovendien laat het open, luchtige ontwerp de voetjes van je baby ademen en houdt het ze koel op warme zomerdagen.

Ze zijn ook comfortabel om te dragen, dankzij de zachte leren binnenzool die zich vormt naar de vorm van de voet van je baby voor optimale ondersteuning. De verstelbare band bij de hiel zorgt voor een goede ondersteuning van de voet en maakt het gemakkelijk om aan te trekken en te verstellen.

Maar wat autres babysandalen echt onderscheidt, is de unieke stijl van Kickers! De Kickgalacxo sandalen zijn voorzien van het merklogo op de bovenkant van de band en het elegante, moderne ontwerp maakt ze een must-have modeaccessoire voor baby.

Of het nu gaat om een wandeling met het gezin, een dagje naar het strand of een speciaal evenement, Kickers Kickgalacxo sandalen voor babyjongens zijn de perfecte keuze bij de outfits van je kleine jongen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze gemakkelijk kunt combineren met al zijn outfits.

Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Kickers en geef je baby comfortabele, veilige en stijlvolle sandalen voor de zomer. Wacht niet langer en voeg vandaag nog Kickgalacxo sandalen toe aan de garderobe van je kleine jongen!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927710-30-103
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1