Sandalen voor babymeisjes Kickers Diazz

Sandalen voor babymeisjes Kickers Diazz

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

-33%
Verwen je kleine meid met trendy, comfortabele sandalen van Kickers, voor een unieke stijl vanaf jonge leeftijd.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 37,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Diazz

Kickers Diazz sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine meisjes. Met hun tijdloze ontwerp en beroemde merknaam zijn deze schoenen zowel comfortabel als stijlvol.

Als toonaangevend merk staat Kickers bekend om zijn kwaliteit en expertise in het ontwerpen van kinderschoenen. De Diazz sandalen zijn daarop geen uitzondering. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden optimaal comfort voor groeiende kleine voetjes.

Het ontwerp van de Kickers Diazz sandalen is zowel klassiek als modern. Met een verstelbaar enkelbandje passen deze schoenen perfect aan de voeten van babymeisjes en bieden ze een veilige, comfortabele pasvorm. De pastelkleur rose is perfect voor een klein meisje en past bij elke zomeroutfit.

Deze sandalen zijn ontworpen voor babymeisjes en zijn ook erg praktisch. De rubberen zool biedt extra grip en stabiliteit, ideaal voor de eerste stapjes van je kleine prinses. Bovendien zijn deze schoenen dankzij de leren constructie gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Kickers Diazz sandalen zijn ook een uitstekende keuze voor milieubewuste ouders. Deze schoenen zijn niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook gemaakt van milieuvriendelijke materialen, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor je baby en voor de planeet.

Kortom, Kickers Diazz sandalen voor babymeisjes zijn een perfecte keuze voor mama's en papa's die op zoek zijn naar schoenen die zowel stijlvol als praktisch zijn voor hun kleine meid. Met hun befaamde merknaam, superieure kwaliteit en tijdloze ontwerp zijn deze schoenen de perfecte aanvulling op alle zomeroutfits van je baby. Geef je baby het beste met Kickers Diazz sandalen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 927303-30-116
Kleur kameel goud
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1