Babysandalen Aster Bimbo-2

Babysandalen Aster Bimbo-2

Beginnend op: € 75,63

€ 49,81

-34%
Geef je baby comfort en stijl met deze sandalen van Aster Bimbo-2. Ze zijn perfect voor peuters en zijn ontworpen door Aster.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 75,63

€ 49,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babysandalen Aster Bimbo-2

Aster Bimbo-2 babysandalen zijn de perfecte keuze voor modebewuste peuters. Deze sandalen van het merk Aster zijn ontworpen voor baby's en garanderen comfort en stijl. Met hun charmante ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze sandalen een must-have voor elke ouder die zich zorgen maakt over het comfort en de stijl van hun baby.

Aster Bimbo-2 babysandalen zijn gemaakt met aandacht voor detail, een combinatie van hoogwaardige materialen en een onberispelijke afwerking. De antislipzool zorgt voor perfecte grip bij baby's eerste stapjes, terwijl de zachte binnenzool met kussentjes optimaal comfort biedt. De verstelbare bandjes zorgen ook voor een perfecte pasvorm voor groeiende kleine voetjes.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in een neutrale, trendy kleur en passen bij elke babyoutfit. Of het nu een dagje naar het strand, een wandeling door de stad of een speciale gelegenheid is, Aster Bimbo-2 babysandalen geven elke outfit een vleugje stijl.

Deze sandalen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, zijn slijtvast en kunnen baby tijdens al zijn avonturen vergezellen. Bovendien zijn ze door hun tijdloze ontwerp een ideaal cadeau voor de baby's van je familie en vrienden.

Geef je baby het beste van twee werelden met Aster Bimbo-2 babysandalen: comfort en stijl. Laat baby's voetjes zich niet verwaarloosd voelen, geef ze het beste met deze sandalen van hoge kwaliteit. Bestel nu en voeg een vleugje mode toe aan de garderobe van je baby.

Extra informatie

Merk Aster
Fabrikant SKU 902440-10-132
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1