Kindersandalen Kickers Summerkro

Kindersandalen Kickers Summerkro

Beginnend op: € 45,38

€ 30,98

-32%
Ontdek de schattige Kickers Summerkro sandalen voor kinderen, ideaal voor de zomer! Comfort, kwaliteit en stijl gegarandeerd met het merk Kickers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 30,98

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindersandalen Kickers Summerkro

Kickers Summerkro kindersandalen zijn perfect om je kind de hele zomer te vergezellen. Deze sandalen van het beroemde merk Kickers zijn speciaal ontworpen voor junioren en bieden zowel comfort als stijl.

Het moderne maar tijdloze ontwerp maakt ze een must-have voor kindervoeten. Met hun trendy kleuren en iconische Kickers logo voegen deze sandalen een frisse, vrolijke touch toe aan elke outfit.

De Kickers Summerkro kindersandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel licht als duurzaam en bieden optimale ondersteuning voor groeiende voeten. De rubberen zool zorgt voor perfecte grip, ideaal voor de zomeravonturen van je kind.

Deze comfortabele en praktische sandalen hebben een verstelbaar enkelbandje, zodat ze bij elk kind passen. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, zodat je kind veel onafhankelijkheid heeft.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een gezinsuitstapje of een eenvoudige wandeling door de stad, Kickers Summerkro kindersandalen zijn de perfecte metgezellen van je kind. Ze zijn ook perfect voor sportieve activiteiten, dankzij het ademende ontwerp en de antislipzool.

Door te kiezen voor Kickers Summerkro kindersandalen, kies je voor de kwaliteit en expertise van een merk dat al tientallen jaren bekendheid geniet. Geef je kind comfort en stijl met deze sandalen, die snel hun favorieten voor de zomer zullen worden.

Mis de kans niet om je kind te verwennen met Kickers Summerkro kindersandalen. Bestel ze nu en laat je kind in stijl en comfort genieten van zonnige dagen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895457-30-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1