Sandalen voor babyjongens Kickers Summerkro

Sandalen voor babyjongens Kickers Summerkro

Beginnend op: € 45,38

€ 30,98

-32%
Geef je baby stijl en comfort met onze Kickers Summerkro sandalen voor jongens. Ze zijn perfect voor de zomer, dus koop ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 30,98

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Summerkro

Kickers Summerkro sandalen voor babyjongens zijn de perfecte accessoire voor de eerste stapjes van je kleine jongen! Deze sandalen van het beroemde merk Kickers combineren comfort en stijl tot in de perfectie.

Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's en bieden optimale ondersteuning dankzij de ergonomische binnenzool en verstelbare band. Zo kan je kindje zich veilig en vrij bewegen.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel modern als tijdloos, met een vleugje karakter dankzij het beroemde Kickers logo op de zijkant. Ze passen bij alles wat je kleine jongen draagt, of het nu een dagje naar het strand is of een avondje uit in de stad.

De kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt om deze sandalen te maken is onberispelijk. De soepele leren bandjes en slijtvaste rubberen zool zorgen ervoor dat ze zelfs het ruigste spel aankunnen.

Met Kickers Summerkro sandalen voor babyjongens kan je kind optimaal genieten van de zomer door zijn voeten koel en veilig te houden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen dus bij elke smaak en persoonlijkheid.

Trakteer je kleine jongen vandaag nog op het onvergelijkbare comfort en de stijl van Kickers sandalen! Bestel ze vandaag nog en geef hem het perfecte cadeau deze zomer.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895457-10-33
Kleur witte muziek
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1