Sandalen voor babymeisjes Kickers Bigflo-2

Sandalen voor babymeisjes Kickers Bigflo-2

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Geef je babymeisje comfort en stijl met Kickers Bigflo-2 sandalen, een merk dat al generaties lang bekendheid geniet.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Bigflo-2

Kickers Bigflo-2 sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor beginnende fashionista's. Deze sandalen zijn gemaakt door het beroemde merk Kickers en zijn zowel stijlvol als comfortabel. Ze zijn speciaal ontworpen voor babymeisjes en vormen de perfecte aanvulling op elke zomerse outfit.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel klassiek als modern, met delicate details die er een echt modeaccessoire van maken. De bandjes van echt leer zijn zacht en soepel voor optimaal comfort, terwijl de rubberen buitenzool perfecte grip biedt voor de eerste stapjes van je baby.

Deze sandalen zijn ook praktisch, met een verstelbare gespsluiting voor een perfecte pasvorm en een gewatteerde binnenzool voor extra steun. Je baby kan ze dus zonder zorgen de hele dag dragen.

Als ouder wil je er zeker van zijn dat je baby kwaliteitsschoenen draagt die goed zijn voor haar voetjes. Met Kickers Bigflo-2 sandalen voor babymeisjes hoef je je geen zorgen te maken. Het merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering.

Of het nu gaat om een dagje uit met het gezin, een uitstapje naar het park of een speciale gelegenheid, Kickers Bigflo-2 sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor je kleine meid. Geef haar comfort, stijl en kwaliteit met deze sandalen die snel haar favoriet zullen worden.

Wacht dus niet langer en voeg de Kickers Bigflo-2 sandalen voor babymeisjes nu toe aan de garderobe van je baby. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle babymeisjes en zijn zeker een must-have voor deze zomer. Bestel ze vandaag nog en maak van je baby de mooiste kleine fashionista van het seizoen.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895395-10-73
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1