Sandalen voor babymeisjes Kickers Sunkro

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sunkro

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Geef je kleine meid het unieke comfort en de stijl van Kickers Sunkro sandalen, ontworpen voor ontluikende fashionista's.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Sunkro

Kickers Sunkro sandalen voor babymeisjes zijn de perfecte keuze voor modebewuste kleine meisjes. Ontworpen door het beroemde schoenenmerk Kickers, bieden deze sandalen de perfecte mix van stijl en comfort voor baby's. Met hun elegante ontwerp en superieure kwaliteit zijn deze sandalen zeker een waardevolle aanvulling op de garderobe van je baby.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zacht en comfortabel voor tere kleine voetjes. Ze hebben een zachte rubberen zool die goede ondersteuning en grip biedt voor baby's die leren lopen. Bovendien zijn de sandalen licht en flexibel, zodat je baby vrij en comfortabel kan bewegen.

Het ontwerp van deze sandalen voor babymeisjes Kickers Sunkro is zowel modern als tijdloos. De pastelkleur rose is perfect voor kleine meisjes, terwijl de klittenbandsluiting een perfecte pasvorm biedt voor de groeiende voetjes van je baby. De leren details en stiksels voegen een vleugje verfijning en kwaliteit toe aan deze sandalen.

Of je baby nu een zomerjurkje draagt of een casual jeans, deze sandalen zijn een veelzijdige keuze voor elke gelegenheid. Ze kunnen gedragen worden voor een dagje in het park, een familie-uitje of zelfs voor een speciale gelegenheid. Met Kickers Sunkro sandalen voor babymeisjes zit je baby altijd modieus en comfortabel.

Kickers is al meer dan 40 jaar een toonaangevend merk en staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en aandacht voor detail. De Kickers Sunkro sandalen voor babymeisjes zijn geen uitzondering op deze reputatie. Ze zijn met de grootste zorg gemaakt om je baby uitzonderlijk comfort en stijl te bieden.

Geef je baby het beste van twee werelden met de sandalen voor babymeisjes van Kickers Sunkro. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle leeftijden van baby's, van de geboorte tot 24 maanden. Maak van deze sandalen een must-have keuze voor je baby en laat ze de hele dag in stijl en comfort rondlopen!

Kortom, Kickers Sunkro sandalen voor babymeisjes zijn een must-have voor modebewuste kleine meisjes. Met hun elegante ontwerp, comfort en superieure kwaliteit zijn ze perfect voor elke gelegenheid. Maak van deze sandalen een waardevolle aanvulling op de garderobe van je baby en laat ze genieten van uitzonderlijk comfort en stijl met Kickers.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 858549-30-7
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1