Meisjes sandalen Kickers Sunkro

Meisjes sandalen Kickers Sunkro

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Kickers Sunkro sandalen voor jonge meisjes, die comfort en stijl combineren, van het iconische merk Kickers. Bekijk ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Sunkro

Ontdek de hipste sandalen voor je dochter met Kickers Sunkro. Met hun bekende merknaam Kickers zijn deze sandalen ontworpen voor modieuze jonge meisjes. Of je dochter nu een ontluikende fashionista is of een ontluikende avonturier, ze zal dol zijn op deze vrouwelijke en comfortabele sandalen.

Gemaakt door het beroemde Franse merk Kickers, zijn deze sandalen ontworpen om je dochter absoluut comfort te bieden en haar tegelijkertijd een stijlvolle look te geven. De kwaliteit en het vakmanschap van Kickers zijn wereldberoemd, waardoor deze sandalen een veilige keuze zijn voor de voeten van je dochter.

Deze sandalen zijn ontworpen voor junior meisjes en zijn perfect voor zomerse activiteiten. Of het nu een dagje naar het strand is, een wandeling door de stad of een avondje uit met het gezin, Kickers Sunkro sandalen zullen je dochter overal vergezellen. Door hun veelzijdige stijl zijn ze een ideale keuze voor alle gelegenheden.

De Kickers Sunkro sandalen hebben een rubberen antislipzool die stevige grip en stabiliteit biedt voor de voeten van je dochter. Bovendien zorgt het verstelbare enkelbandje voor een perfecte pasvorm voor de hele dag comfort.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel vrouwelijk als trendy. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij alle outfits van je dochter. De band van echt leer voegt een vleugje verfijning toe aan deze sandalen, terwijl de zilverkleurige metalen details een modern en elegant look geven.

Deze sandalen zijn niet alleen modieus en comfortabel, maar ook duurzaam. Door de stevige constructie zijn ze een betrouwbare keuze voor de avonturen van je dochter. Met Kickers Sunkro sandalen kun je er zeker van zijn dat je dochter ze lang zal kunnen dragen.

Geef je dochter het beste van twee werelden met Kickers Sunkro sandalen. Ze zijn zowel stijlvol als comfortabel, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elk modebewust meisje. Dus waarom verwen je haar niet met deze topkwaliteit sandalen van Kickers? Bestel ze nu en geef je dochter een trendy look en ongeëvenaard comfort!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 858549-30-13
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1