Sandalen voor babyjongens Kickers Bigbazar-2

Sandalen voor babyjongens Kickers Bigbazar-2

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

-33%
Geef je kleine jongen comfort en stijl met Kickers Bigbazar-2 sandalen voor babyjongens, al generaties lang een vertrouwd merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 39,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babyjongens Kickers Bigbazar-2

Ontdek de nieuwe sandalen voor babyjongens Kickers Bigbazar-2, een must-have voor groeiende voeten. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, bieden deze sandalen comfort, stijl en duurzaamheid om je baby te vergezellen op al zijn zomeravonturen.

Dankzij het elegante, moderne ontwerp zijn deze sandalen perfect voor elke gelegenheid. Of het nu een wandeling in het park, een dagje op het strand of een familiefeestje is, met Kickers Bigbazar-2 is je baby er altijd klaar voor. Bovendien zorgt de rubberen antislipzool voor optimale grip om uitglijden en vallen te voorkomen.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen optimaal comfort voor baby's gevoelige voetjes. Het verstelbare hielriempje zorgt voor een perfecte pasvorm voor een veilige en comfortabele grip. Bovendien biedt de zachte leren binnenzool extra ondersteuning voor de eerste stapjes van je baby.

De Kickers Bigbazar-2 sandalen voor babyjongens zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de klittenbandsluiting. Geen geworstel meer om de schoenen van je baby aan te krijgen - hij trekt ze zo zelf aan. Bovendien vormt het ergonomische ontwerp zich perfect naar de vorm van de voet voor optimaal comfort, de hele dag door.

Deze sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's van alle leeftijden en zijn een ideale keuze voor de lente en de zomer. Geef je baby het allerbeste schoeisel met Kickers Bigbazar-2 sandalen voor babyjongens, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Wacht niet langer en geef je baby het comfort en de stijl die hij verdient met Kickers Bigbazar-2 sandalen!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 785420-10-203
Kleur bigbazar-2 donker kaki bruin geen
Kleur Groen
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Baby
Karakteristiek gekapte
Hoeveelheid per product 1