Sandalen voor babymeisjes Kickers Betty

Sandalen voor babymeisjes Kickers Betty

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Kickers sandalen voor babymeisjes, comfortabel en stijlvol. Geef haar kleine voetjes een vleugje mode met Betty.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes Kickers Betty

Ontdek de schattige babysandaaltjes voor meisjes Kickers Betty! Deze schoentjes zijn speciaal ontworpen voor ontluikende prinsesjes en combineren comfort, stijl en kwaliteit. Het merk Kickers staat al meer dan 70 jaar bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze sandalen zijn daarop geen uitzondering.

Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel zacht als slijtvast, perfect voor kleine voetjes in de groei. De zool is gemaakt van zacht rubber voor optimaal comfort en goede grip op de grond. Zo kan je baby in alle veiligheid en vrijheid rondrennen.

Het ontwerp van deze sandaaltjes is gewoonweg schattig. De lichte kleur rose met witte en zilveren details geeft deze schoentjes een vleugje vrouwelijkheid. De strikjes bovenop geven deze sandaaltjes een vleugje fantasie en charme. Je kleine meid zal ze met veel plezier dragen bij haar favoriete outfits.

Deze sandaaltjes van Kickers Betty zijn ideaal voor babymeisjes van 6 tot 18 maanden. Ze zijn comfortabel en licht, perfect om je baby te begeleiden bij haar eerste stapjes. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken dankzij het klittenband aan de zijkant, wat erg praktisch is voor ouders die haast hebben.

Of je nu naar het park, het strand of gewoon een wandeling maakt, deze sandalen zijn de perfecte keuze voor je kleine meid. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor alle gelegenheden. Bovendien zijn ze door hun kwaliteit en duurzaamheid een verstandige investering voor opgroeiende baby's.

Vertrouw op Kickers voor stijl en comfort voor je kleine meid. Deze sandalen van Betty zijn de ideale keuze voor moeders die het welzijn van hun kind belangrijk vinden. Dus ga je gang, geef je baby het beste met deze schattige sandalen Kickers Betty. Bestel ze nu en zie hoe je kleine meid ze met trots draagt!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 694799-30-17
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1