Meisjes sandalen Kickers Betty

Meisjes sandalen Kickers Betty

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

-20%
Ontdek Kickers Betty sandalen voor meisjes, de perfecte combinatie van stijl en comfort voor actieve jonge vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,46

€ 44,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjes sandalen Kickers Betty

Kickers Betty meisjessandalen zijn perfect voor modebewuste meisjes. Met hun elegante ontwerp en uitzonderlijke comfort zijn deze sandalen een must-have voor elke zomergarderobe.

Het merk Kickers staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn expertise in kwaliteitsschoenen. De Betty sandalen zijn daarop geen uitzondering, met hun hoogwaardige leer en zorgvuldige afwerking. Ouders kunnen er zeker van zijn dat hun dochters duurzame, slijtvaste schoenen hebben.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor meisjes, met een vrouwelijke, moderne stijl die zeker in de smaak zal vallen. Hun heldere witte kleur wordt versterkt door subtiele gouden details, die een vleugje glamour toevoegen aan elke outfit. Ze zijn perfect voor speciale gelegenheden zoals feestjes of bruiloften, maar ook voor een casual dagje in de stad.

De leren binnenzool en rubberen buitenzool bieden optimaal comfort voor de voeten van je kind. De Betty sandalen hebben ook een verstelbare gespsluiting, zodat ze perfect passen voor elke voet.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor jonge meisjes, met hun maat junior. Ze zijn ideaal voor actieve meisjes die schoeisel nodig hebben dat past bij het tempo van hun leven. Of het nu gaat om een dagje in het park of een gezinsuitstapje, Betty sandalen bieden zowel comfort als stijl voor jonge fashionista's in de dop.

Kickers Betty sandalen voor meisjes zijn de perfecte keuze voor wie comfort en stijl wil combineren. Met hun gerenommeerde merknaam, uitzonderlijke kwaliteit en trendy ontwerp zijn deze sandalen de perfecte aanvulling op de garderobe van je kind. Bestel ze snel en geef je dochter het allerbeste zomerschoeisel!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 694799-30-17
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1