Joggingpak voor kinderen Reima Harmio

Joggingpak voor kinderen Reima Harmio

Beginnend op: € 50,48

€ 36,49

-28%
Ontdek het ultieme comfort voor actieve junioren met de jogging kinderkleding Reima Harmio, een creatie van het gerenommeerde merk Reima!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,48

€ 36,49

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Joggingpak voor kinderen Reima Harmio

De jogging Reima Harmio is een must-have voor actieve junioren! Deze jogging, van het beroemde merk Reima, is ontworpen om het comfort en de duurzaamheid te bieden die kinderen onderweg nodig hebben. Het moderne, sportieve ontwerp maakt het een must-have voor de garderobe van elk kind.

Deze jogging is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid van je kind. De ademende stof laat lucht circuleren om je kind koel en comfortabel te houden, zelfs tijdens de meest intensieve activiteiten.

jogging Reima Harmio heeft ook een elastische tailleband met trekkoord, voor een perfecte, comfortabele pasvorm voor alle lichaamsvormen. Praktische zijzakken bieden ruimte voor kleine benodigdheden als je op stap bent met het gezin of in de buitenlucht speelt.

Het klassieke, tijdloze ontwerp maakt het een perfecte keuze voor alle gelegenheden, of je nu op pad bent in de speeltuin of thuis aan het relaxen bent. Deze jogging is verkrijgbaar in verschillende maten voor de leeftijd en voorkeuren van je kind en is een veilige keuze voor ouders die de kwaliteit en het comfort van hun kinderen belangrijk vinden.

Geef je kind de jogging Reima Harmio om een actieve, gezonde levensstijl aan te moedigen. Met de perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en stijl zal het zeker een welkome aanvulling zijn op hun garderobe. Bestel nu en laat je kind onbeperkt plezier hebben met jogging Reima Harmio !

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 536735-9150
Kleur gemêleerd grijs
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior