Meisjesjurk Reima Angervo

Meisjesjurk Reima Angervo

Beginnend op: € 70,61

€ 48,44

-31%
Houd je jonge meisje stijlvol en actief met de Reima Angervo jurk, gemaakt door het beroemde vrouwenmerk en junior.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,61

€ 48,44

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Meisjesjurk Reima Angervo

De meisjesjurk Reima Angervo is een must-have voor alle elegante, sportieve meisjes. Ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, is deze jurk zowel trendy als praktisch. Hij is perfect voor junioren en laat ze vrij bewegen en met gemak genieten van al hun activiteiten.

Deze jurk is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en heeft een modern, vrouwelijk ontwerp. De stof is zowel zacht als slijtvast, ideaal voor actieve kinderen. Het is ook ontworpen voor goede ventilatie om het lichaam koel te houden op warme dagen.

De meisjesjurk Reima Angervo is perfect voor alle gelegenheden. Of het nu voor een dagje naar school, een familie-uitje of een sportieve activiteit is, het is perfect voor elke situatie. De ronde halslijn en moderne snit maken het zowel elegant als comfortabel.

Voor jonge meisjes die graag in de mode zijn, is deze jurk een must-have. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem gemakkelijk kunt combineren metautres kleding en accessoires. De tijdloze stijl en vrouwelijke allure maken het een belangrijk item in de garderobe van elk jong meisje.

Als ouder zul je ook waarderen hoe makkelijk deze jurk te onderhouden is. Het kan in de wasmachine worden gewassen en droogt snel, waardoor het een praktische keuze is voor drukke dagen. Bovendien behoudt hij zijn kleur en vorm, zelfs na meerdere wasbeurten.

Kortom, de meisjesjurk Reima Angervo is een must-have voor alle jonge meisjes. Het combineert stijl, comfort en functionaliteit om te voldoen aan de behoeften van zowel kinderen als ouders. Verwen je kind met deze jurk van het vertrouwde merk Reima. Het is een veilige en verstandige aankoop voor alle gelegenheden en alle seizoenen!

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 535066-011A
Kleur gebroken wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Junior