Kindermuts Reima Rainy

Kindermuts Reima Rainy

Beginnend op: € 17,09

€ 13,89

-19%
Bescherm je kind tegen de regen met de kinderhoed Reima Rainy, perfect voor junioren en ontworpen door het beroemde merk Reima.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 17,09

€ 13,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindermuts Reima Rainy

De Reima Rainy kindermuts is een onmisbaar accessoire voor jonge avonturiers. Ontworpen door het bekende merk Reima, biedt deze muts optimale bescherming tegen de elementen. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden, maar speciaal ontworpen voor junioren.

Deze hoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als comfortabel. Dankzij het slimme ontwerp beschermt hij het hoofd van kinderen tegen regen, wind en zon. Zo kunnen ze volop genieten van hun buitenactiviteiten, of het nu regent of zonnig is.

Met zijn moderne, kleurrijke stijl is de Reima Rainy kinderhoed ook een trendy accessoire. Kinderen zullen hem graag dragen bij elke gelegenheid, of het nu een dagje naar het strand is of een gezinsuitstapje. Bovendien is hij gemakkelijk te combineren met elke outfit, waardoor het een veelzijdig en praktisch accessoire is.

Dankzij de verstelbare maat is deze hoed geschikt voor tous kinderen. Hij kan gedragen worden door jong en oud en is zeer duurzaam. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor drukke ouders.

Door te kiezen voor de Reima Rainy kinderhoed geef je je kind een kwaliteitsaccessoire dat hem beschermt tegen de elementen en hem tegelijkertijd een unieke stijl geeft. Laat de regen de buitenactiviteiten van je kind niet bederven, kies voor het vertrouwde merk Reima en kies voor de Reima Rainy kindermuts.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 528409-2350
Kleur geel
Kleur Geel
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1