Kinderwanten Reima Toimeen

Kinderwanten Reima Toimeen

Beginnend op: € 25,16

€ 19,75

-21%
Reima Toimeen wanten voor kinderen, perfect om kleine handjes warm te houden deze winter. Comfortabel en slijtvast, van Reima.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 25,16

€ 19,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderwanten Reima Toimeen

Reima Toimeen kinderwanten zijn de perfecte keuze om kleine handjes warm te houden op koude winterdagen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Reima, zijn deze wanten speciaal gemaakt voor jonge kinderen.

Dankzij de waterdichte en winddichte buitenstof beschermen deze wanten de handen van je kind effectief tegen de elementen. Bovendien zorgt de zachte fleece voering voor extra warmte en comfort voor tere kleine handjes.

Het ergonomische ontwerp van deze wanten zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning, zodat je goed kunt bewegen tijdens buitenactiviteiten. Bovendien is de maat speciaal aangepast voor junioren voor een goede pasvorm en bescherming tegen tocht.

De Reima Toimeen wanten hebben ook praktische details zoals elastische manchetten om het binnendringen van sneeuw te voorkomen en manchetten die gemakkelijk verstelbaar zijn om ze gemakkelijk aan te trekken rapide.

Deze wanten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukke ouders.

Geef je kind het comfort en de bescherming die ze nodig hebben om volop te genieten van winterse activiteiten met Reima Toimeen kinderwanten. Deze wanten zijn verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren en zijn zowel praktisch als stijlvol voor je kleine ontdekkingsreizigers.

Extra informatie

Merk Reima
Fabrikant SKU 527381-2400
Kleur oranjegeel
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1