Kinder sweatshirt Helly Hansen Loen Tech

Kinder sweatshirt Helly Hansen Loen Tech
Beginnend op: € 50,42
Geef je kind ongeëvenaard comfort en stijl met het Loen Tech sweatshirt van Helly Hansen, het toonaangevende kledingmerk outdoor.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 50,42
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder sweatshirt Helly Hansen Loen Tech

Het Helly Hansen Loen Tech sweatshirt voor kinderen is de perfecte keuze voor jonge avonturiers in de dop. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen en is zowel functioneel als stijlvol, perfect om je kind te vergezellen bij al zijn activiteiten.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt veel weerstand en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor actieve kinderen. De Loen-technologie zorgt voor optimaal ademend vermogen, zodat je kind zelfs op de meest intense dagen droog en comfortabel blijft.

De snit junior zorgt voor een perfecte pasvorm voor jongeren, met veel ruimte om vrij te bewegen. Het eenvoudige, tijdloze ontwerp van het Helly Hansen Loen Tech sweatshirt maakt het een veelzijdige keuze, perfect voor buitenactiviteiten, vrije tijd of zelfs school.

Het iconische Helly Hansen logo op de borst geeft dit sweatshirt een vleugje stijl en trots. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, dus je kind kan kiezen wat het beste bij hem of haar past.

Of het nu gaat om een wandeling in de bergen, een dagje naar het strand of een eenvoudig uitstapje in de stad, het Helly Hansen Loen Tech kindersweatshirt zal de perfecte metgezel van je kind zijn. Geef ze comfort, stijl en kwaliteit met dit must-have sweatshirt van Helly Hansen. Bestel hem nu en maak je klaar om je kind de wereld te zien verkennen met vertrouwen en comfort.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 41788-636
Kleur azuriet
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior