Waterdicht kinderjack Helly Hansen Loen

Waterdicht kinderjack Helly Hansen Loen
Beginnend op: € 161,33
Bescherm je kind tegen de regen in stijl met de Helly Hansen Loen waterdichte jas voor junior.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 161,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Helly Hansen Loen

De waterdichte jas voor kinderen Helly Hansen Loen is de ideale keuze om je kind droog en comfortabel te houden op regenachtige dagen. Deze jas is gemaakt door het beroemde merk Helly Hansen, bekend om zijn kwaliteitskleding en innovatieve technologie, en is speciaal ontworpen voor kinderen. Of je nu naar school gaat, buiten speelt of een gezinswandeling maakt, deze waterdichte jas zal de ideale metgezel van je kind zijn.

Dit jack is ontworpen voor junioren en past zich perfect aan hun lichaamsvorm aan, waardoor ze optimale bewegingsvrijheid hebben. Het is voorzien van Helly Tech technologie, die garant staat voor uitzonderlijke waterdichtheid en ademend vermogen. Je kind blijft dus droog, zelfs in de stromende regen, terwijl het comfortabel blijft en overmatig zweten voorkomt.

De waterdichte jas voor kinderen Helly Hansen Loen heeft ook volledig gesealde naden voor extra bescherming tegen de elementen. Het heeft ook een afneembare capuchon voor maximale veelzijdigheid in verschillende weersomstandigheden. De zakken met rits aan de voorkant zijn handig om kleine spullen in op te bergen of om je handen warm te houden.

Naast functioneel is deze jas ook erg stijlvol. Met zijn strakke, moderne ontwerp zal je kind er zeker van houden. De jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze hun favoriete kleur kunnen kiezen of er zelfs meerdere kunnen nemen om te variëren.

Deze waterdichte jas voor kinderen van Helly Hansen Loen is gemaakt van hoogwaardige materialen en is milieuvriendelijk. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en machinewasbaar, waardoor het een praktische keuze is voor ouders.

Kortom, de Helly Hansen Loen waterdichte jas voor kinderen is de perfecte keuze om je kind droog en warm te houden op regenachtige dagen. Dankzij het comfort, de praktische eigenschappen en de stijl zal de jas snel door je kind worden geadopteerd en een onmisbaar kledingstuk worden. Geef ze het beste met deze jas van topkwaliteit van Helly Hansen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 41699-179
Kleur terracotta
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior