Waterdicht kinderjack Helly Hansen Celeste

Waterdicht kinderjack Helly Hansen Celeste
Beginnend op: € 121,00
Bescherm je kind tegen de regen in stijl met de Helly Hansen Celeste waterdichte jas voor junior.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 121,00
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht kinderjack Helly Hansen Celeste

De waterdichte jas voor kinderen Helly Hansen Celeste is de perfecte keuze om je kind te beschermen tegen de elementen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Helly Hansen, biedt deze jas de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor jonge avonturiers. De jas is speciaal ontworpen voor junioren en biedt een comfortabele pasvorm en optimale bescherming tegen de elementen.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam, waardoor het de ideale keuze is voor buitenactiviteiten. Het waterdichte en ademende membraan zorgt ervoor dat je kind zelfs bij nat weer droog blijft, terwijl de gesealde naden extra bescherming tegen water bieden.

Naast de functionaliteit heeft de Helly Hansen Celeste waterdichte kinderjas ook een modern, stijlvol ontwerp. Met zijn hemelse kleuren en reflecterende details zorgt deze jas ervoor dat je kind onder alle omstandigheden zichtbaar en modieus is. Het heeft ook een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen.

Of het nu gaat om een dagje naar het strand, een wandeling in de bergen of een eenvoudige wandeling met het gezin, de waterdichte jas Helly Hansen Celeste is de ideale keuze om je kind droog en comfortabel te houden. Deze jas is verkrijgbaar in maat junior en past zich perfect aan de groei van je kind aan voor langdurig gebruik.

Kortom, het Helly Hansen Celeste waterdichte kinderjack is een must-have keuze voor ouders die zich zorgen maken over de bescherming en stijl van hun kinderen. Met zijn kwaliteitsmerk en uitzonderlijke functionaliteit is deze jas de perfecte investering voor de buitenactiviteiten van je kind. Geef ze deze jas en zorg dat ze droog en modieus blijven, ongeacht het seizoen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 41609-699
Kleur heideaop
Kleur Paars
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior