Kinderslippers Havaianas Brésil

Kinderslippers Havaianas Brésil

Beginnend op: € 30,25

€ 17,80

-41%
Ga voor Braziliaans met Havaianas teenslippers voor kinderen. Comfortabel en kleurrijk, ze zullen je kleintjes zeker bevallen!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,25

€ 17,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinderslippers Havaianas Brésil

Kinderslippers zijn de perfecte keuze voor zonnige dagen en strandvakanties. Met Havaianas Brésil teenslippers is uw kind klaar om de wereld in stijl en comfort te veroveren. Deze teenslippers zijn gemaakt door het beroemde Braziliaanse merk Havaianas en zijn ontworpen om een aangename port ervaring te bieden, zelfs voor de meest gevoelige voeten.

Deze Havaianas teenslippers zijn speciaal ontworpen voor kinderen en hebben een leuk, kleurrijk ontwerp dat geïnspireerd is door de kleuren en culture van Brésil. Met hun iconische groene en gele strepen zijn deze teenslippers een echte uitnodiging om te reizen en te ontdekken. Je kind zal ze graag dragen en ermee pronken bij zijn vriendjes!

Deze teenslippers zijn gemaakt van zacht, slijtvast rubber en bieden optimaal comfort voor groeiende voeten. Ze zijn ook licht en flexibel, waardoor ze ideaal zijn voor buitenactiviteiten. Je kind zal kunnen rennen, springen en spelen zonder enig ongemak.

Deze Havaianas teenslippers zijn ontworpen voor junioren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten zodat ze perfect passen bij de voeten van je kind. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor ze praktisch zijn voor kinderen die graag onafhankelijk zijn.

Met teenslippers van Havaianas Brésil heeft je kind niet alleen een trendy look, maar ook comfortabele en duurzame schoenen. Ze zijn perfect voor strandvakanties, dagen bij het zwembad of gewoon om thuis te ontspannen. Bovendien kunnen deze teenslippers dankzij de uitzonderlijke kwaliteit meerdere seizoenen gedragen worden zonder hun vorm of kleur te verliezen.

Geef je kind het allerbeste in teenslippers met Havaianas Brésil. Bestel ze nu en geef uw kind een unieke Braziliaanse stijl en een ongeëvenaarde port ervaring!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4123206-8075
Kleur zwart/limoengroen
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior