Babyslippers Havaianas Brésil Logo

Babyslippers Havaianas Brésil Logo

Beginnend op: € 23,19

€ 17,80

-23%
Havaianas Brésil Logo babyslippers: een must-have van Havaianas voor de allerkleinsten!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 23,19

€ 17,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babyslippers Havaianas Brésil Logo

Havaianas Brésil Logo babyslippers zijn de perfecte keuze voor kleintjes die modieus en comfortabel willen zijn terwijl ze de wereld ontdekken. Met hun kleurrijke ontwerp en iconische Brésil logo zijn deze teenslippers een must-have voor stijlbewuste ouders.

Gemaakt door het beroemde merk Havaianas, zijn deze teenslippers ontworpen om ultiem comfort te bieden aan de tere voetjes van baby's. De zachte rubberen zool is zacht en flexibel. De zachte rubberen zool is zacht en flexibel, ideaal voor groeiende voeten die steun en bescherming nodig hebben.

Deze teenslippers zijn niet alleen comfortabel, maar bieden ook een leuke, speelse stijl voor baby's. Het logo van de Braziliaanse vlag op de bovenkant voegt een vleugje kleur en eigenzinnigheid toe aan elke outfit. Baby's zullen ze graag dragen bij hun shorts, jurken of zwemkleding.

Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor baby's en zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de elastische band aan de achterkant. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke ouders.

Geef je baby het beste van twee werelden met Havaianas Brésil Logo babyslippers: uitzonderlijk comfort en trendy stijl. Deze teenslippers zijn het perfecte cadeau voor ouders die willen dat hun baby zich vanaf jonge leeftijd comfortabel en modieus voelt. Bestel ze nu en laat je baby in stijl lopen!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4110850-5983
Kleur groen olijfgroen/groen olijfgroen
Kleur Groen
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby