Kinder softshell sweater Helly Hansen K Marka

Kinder softshell sweater Helly Hansen K Marka
Beginnend op: € 85,71
Geef je junior ongeëvenaard comfort met het softshell sweatshirt van Helly Hansen K Marka, een erkend kwaliteitsmerk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 85,71
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kinder softshell sweater Helly Hansen K Marka

Het Helly Hansen K Marka softshell sweatshirt voor kinderen is een must-have voor jonge avonturiers in de dop. Ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen, combineert dit sweatshirt stijl en prestaties tot in de perfectie, zodat je kind het beste uit zijn buitenactiviteiten kan halen.

Dit sweatshirt is gemaakt van hoogwaardig softshell materiaal en biedt optimale bescherming tegen de elementen. Het is waterdicht, winddicht en ademend, zodat je kind droog en comfortabel blijft, zelfs in natte of winderige omstandigheden. Bovendien biedt de stretchstof veel bewegingsvrijheid, zodat je kind met gemak kan bewegen.

Het Helly Hansen K Marka sweatshirt is speciaal ontworpen voor junioren, met een slanke pasvorm en praktische details zoals zakken met rits en een verstelbare capuchon voor extra bescherming. Het moderne, stijlvolle ontwerp maakt het ook ideaal voor naar school of de stad.

Naast de technische prestaties is dit sweatshirt trots voorzien van het iconische Helly Hansen logo, een symbool van kwaliteit en duurzaamheid. Door dit sweatshirt voor je kind te kiezen, kies je voor een gerenommeerd product dat ze warm en droog zal houden tijdens vele avonturen.

Of het nu gaat om een wandeling in de bergen, een dagje naar het strand of gewoon een gezinsuitstapje, het Helly Hansen K Marka softshell sweatshirt voor kinderen zal de ideale metgezel van je kind zijn. Geef ze het beste van twee werelden met dit sweatshirt van topkwaliteit, dat comfort, stijl en prestaties combineert.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 40514-179
Kleur terracotta
Kleur Oranje
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior