Grote badstof badjas voor kinderen Playshoes Die Maus

Grote badstof badjas voor kinderen Playshoes Die Maus

Beginnend op: € 34,27

€ 25,70

-25%
Badstof badjas Playshoes, ideaal na een bad of om thuis te ontspannen, met grote capuchon en praktische riem. Duitse kwaliteit Playshoes!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 34,27

€ 25,70

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Grote badstof badjas voor kinderen Playshoes Die Maus
  • Superzachte badstof badjas
  • Grote capuchon
  • Ceintuur en praktische nekknoop
  • Contrastkleurige boorden

Details

Verwen je kind met deze superzachte badjas met twee geborduurde muizen! Hij heeft een grote capuchon en een grote zak. De praktische knoop bovenaan voorkomt dat de jas opengaat. Ideaal na het zwemmen, douchen of ontspannen thuis.

Dankzij het brede assortiment van dit Duitse merk biedt Protectstore je een ruime keuze aan warme en droge regenkleding en winterkleding Playshoes voor baby's, jongens en meisjes. Als je vandaag voor 16.30 uur je bestelling plaatst op Playshoes, heb je deze binnen 2 tot 3 werkdagen in huis.

Bij Protectstore vind je winterkleding en regenkleding voor jongens en meisjes van het Duitse merk Playshoes. Bijvoorbeeld mackintoshes, winterjassen, regenbroeken en skibroeken. Ideaal voor buiten. Maar Playshoes biedt ook een breed scala aan accessoires die kinderen het hele jaar door en binnenshuis kunnen gebruiken om zichzelf altijd en overal een beetje comfort of warmte te geven. Zachte, warme dekens, handdoeken, badjes en slabbetjes. Perfect voor kleintjes die net uit bad of onder de douche komen, of tijdens het eten. Alle all weather accessoires van Playshoes zijn van de kwaliteit die je van dit merk gewend bent. Mooie kleuren en vrolijke prints die comfortabel, beschermend en zacht zijn wanneer je ze nodig hebt. Dat is Playshoes!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 340020-018
Kleur roze/geel
Kleur Roos
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior