Sneakers Hummel

Sneakers Hummel

Beginnend op: € 80,62

€ 39,73

-51%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,62

€ 39,73

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sneakers Hummel

Basketbalschoen van nylon ripstop en polyester, met synthetisch leren overlay. Klittenbandsluiting. Reflecterende details op het bovenwerk. Versterkte thermische laag op de teen. Antislip zool. Treklipje aan de hiel.

De ROOT TEX INFANT is een lichtgewicht, op wandelen geïnspireerde laars waar je kind dol op zal zijn. Met de drie uitgesneden klittenbanden kun je de schoen naar wens aanpassen, terwijl het hummelTEX-membraan ervoor zorgt dat deze laarzen waterdicht en ademend zijn, zodat kleine voetjes altijd warm en droog blijven. De buitenzool is van rubber en de EVA-middenzool biedt steun en veerkracht. De nylon ripstop en synthetisch leren bovenkant met reflecterende details en iconische hummel® visgraat details maken de look compleet.

De ROOT TEX INFANT is een lichtgewicht, op wandelen geïnspireerde schoen waar je kind dol op zal zijn. De drie uitgesneden klittenbanden zorgen voor aanpassing als dat nodig is, terwijl het hummelTEX membraan ervoor zorgt dat deze laarzen waterdicht en ademend zijn om kleine voetjes altijd warm en droog te houden. De buitenzool is van rubber en de EVA-middenzool biedt steun en veerkracht. Het nylon ripstop en synthetisch leren bovenwerk met reflecterende details en de iconische hummel® chevrons maken de look compleet.

Extra informatie

Merk Hummel
Fabrikant SKU 215423-2001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Assortiment Reach