Watersandalen voor kinderen Playshoes

Watersandalen voor kinderen Playshoes

Beginnend op: € 18,14

€ 13,74

-24%
Ontdek Playshoes watersandalen voor kinderen, ideaal voor jongeren die graag plezier hebben in het water. Comfortabel, praktisch en leuk!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 18,14

€ 13,74

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Watersandalen voor kinderen Playshoes

Playshoes watersandalen voor kinderen zijn de perfecte keuze voor jonge avonturiers in de dop! Met hun leuke, kleurrijke ontwerp zijn ze zowel comfortabel als praktisch voor alle wateractiviteiten. Het merk Playshoes staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap en garandeert duurzaam, slijtvast schoeisel voor kinderen.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor junioren en bieden een perfecte pasvorm voor hun groeiende voeten. De antislipzolen zorgen voor een goede grip op natte oppervlakken en voorkomen uitglijden en vallen. Bovendien biedt het zachte, lichtgewicht rubberen materiaal veel bewegingsvrijheid, zodat kinderen zich veilig kunnen vermaken.

Of je ze nu meeneemt naar het strand, het zwembad of op vakantie, deze sandalen zijn een must-have voor actieve kinderen. Ze zijn ook gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de verstelbare sluiting, zodat kinderen ze zonder hulp aan en uit kunnen trekken.

Het merk Playshoes geeft om het milieu en daarom zijn deze sandalen gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden - gewoon afspoelen in schoon water na gebruik.

Geef je kind comfort, veiligheid en stijl met Playshoes kindersandalen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zullen zeker in de smaak vallen bij iedereen. Wacht dus niet langer en geef je kind het essentiële accessoire voor onvergetelijke wateravonturen!

Extra informatie

Merk Playshoes
Fabrikant SKU 174711-051
Kleur koralle
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Hoeveelheid per product 1