Babytrainers Victoria

Babytrainers Victoria

Beginnend op: € 59,49

€ 38,94

-35%
Geef je baby comfort en stijl met Victoria gympen. Een vertrouwd merk voor peuters.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 59,49

€ 38,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Babytrainers Victoria

Victoria babyschoenen zijn de perfecte keuze voor modebewuste peuters. Deze schoenen van het beroemde merk Victoria combineren stijl en comfort voor baby's. Ze zijn speciaal ontworpen voor baby's en aangepast aan hun leeftijd en kleine voetjes.

Victoria babyschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en patronen, waardoor ze zowel schattig als trendy zijn. Voor een speciale gelegenheid of om elke dag te dragen, deze schoenen zijn een perfecte aanvulling op de garderobe van je baby.

Victoria babyschoenen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en bieden uitzonderlijke ondersteuning en duurzaamheid voor groeiende voeten. Ze zijn licht en flexibel, zodat baby's zich vrij en comfortabel kunnen bewegen.

Victoria babyschoenen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook gemakkelijk aan te trekken dankzij de praktische klittenbandsluiting. Je hoeft niet te worstelen met ingewikkelde veters bij het aankleden van je baby.

Gemaakt met liefde voor baby's, Victoria babyschoenen zijn de perfecte keuze voor ouders die geven om de stijl en het comfort van hun kind. Geef je baby het beste met Victoria babyschoenen.

Extra informatie

Merk Victoria
Fabrikant SKU 1118105-AZUL
Kleur azul
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Baby