Kindertrui met lange mouwen Joma Championship VII

Kindertrui met lange mouwen Joma Championship VII

Beginnend op: € 25,21

€ 21,94

-13%

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,21

€ 21,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Kindertrui met lange mouwen Joma Championship VII

T-shirt met lange mouwen voor mannen/jongens. Ontworpen voor trainingen en wedstrijden. Lichtgewicht, ademend en met een speciale snit voor voetbal, beperkt het de speler niet in zijn bewegingen. Helpt transpiratie af te voeren zodat niets in de weg zit op het veld.

Dit shirt heeft een ronde hals en geavanceerde voorzomen, die de voetballer een uitstekende bewegingsvrijheid en comfort bieden.
Het is gemaakt met een lichte en comfortabele stof. Bovendien bevat het een ademende stof aan de mouwen en zijkanten om transpiratie af te voeren en het lichaam van de voetballer koel te houden tijdens de meest intense trainingen. Het is krasbestendig, valbestendig en wasbestendig. Het is dus ontworpen om lang mee te gaan bij veeleisende sporten zoals voetbal of futsal.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door contrasterende kleuren op de schouders, de bovenkant van de voorkant en de zijkanten. Het kan worden gecombineerd met de herenshort Champion VII, samen vormen ze een set van de hoogste kwaliteit en design.

Het geborduurde Joma logo voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

100% Polyester Interlock

Extra informatie

Merk Joma
Fabrikant SKU 103204.602
Kleur rood/wit
Kleur Rood
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Lange mouwen