adidas Junior Sneakers tegen de beste prijs

Bent u op zoek naar schoenen om de look van uw kind te perfectioneren of om hem te begeleiden bij zijn sportactiviteiten? Vind hier een selectie van de beste modellen sportschoenen Adidas voor meisjes of jongens. En voor het grootste plezier van uw portemonnee zijn onze sneakers verkrijgbaar tegen lage prijzen!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Trainersmodellen Adidas aangepast aan de jongste kinderen

De bekendste schoenmerken, zoals Adidas, hebben er een gewoonte van gemaakt om hun topmodellen beschikbaar te stellen voor de allerkleinsten. Het beroemde Duitse merk is niet langer alleen voor volwassenen.

Het biedt nu producten die aangepast zijn aan jongere kinderen die je op Sneakids kunt ontdekken in onze selectie kinderschoenen Adidas. Of je nu een jongen of een meisje bent, met trendy schoenen val je op in de speeltuin of tijdens het sporten. Stan Smith, Superstar, Gazelle, Harden..., vind hier alle bestsellers van het merk met de drie strepen, en tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Klein maar stijlvol met de Adidas trainers op look.

De sportschoenen Adidas zijn de onmisbare schoenen die uw kind volgen bij al zijn dagelijkse activiteiten. Ze verleiden door hun trendy kleuren, hun materialen en hun originele design. Hiermee kan uw kind comfortabel en veilig lopen, rennen, spelen, springen of dansen. Daarom hebben we bij Sneakids besloten om een brede selectie van kinderschoenen van het geweldige merk Adidas, en tegen een lage prijs.

Uw jongen of meisje zal eindelijk het comfort en de stijl hebben die het beste bij hem of haar passen. Er zijn vele modellen te koop om aan alle modewensen te voldoen en zich aan te passen aan zijn maat en persoonlijkheid.

Van de meest klassieke tot de meest technische sportschoenen, in sobere of flitsende kleuren, met veters of klittenband. Wat uw kind ook kiest, ze kunnen hun favoriete paar gemakkelijk combineren met hun schoolkleren, sportkleding of speciale outfits, voor een trendy en stijlvolle look.

Kindersportschoenen voor alle sporten

Trainers voor jongens en meisjes moeten zorgvuldig worden gekozen op basis van de sport die zij beoefenen. Het merk Adidas heeft dit concept begrepen en heeft voor elke sport een nieuwe collectie ontwikkeld. Als je kind van buitenactiviteiten houdt, heeft hij of zij schoenen nodig met goede grip, uitstekende enkelsteun en optimale ventilatie. Daarvoor moet je trainers adidas in de juiste maat kiezen, waarbij de maat adidas jongen in 27 erg populair is.

De junior schoenen Adidas Kurobe K zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik. Hiermee kan uw kind kilometers hardlopen of comfortabel bergen doorkruisen. Als uw kind van basketbal houdt en fan is van de N.B.A.-wedstrijden, dan is de Adidas Harden collectie voor hem gemaakt.

Zowel de Vol 5 als de Stepback 2.0 zijn zacht, licht en ademend. Ze hebben een flexibel bovenwerk en een buitenzool die goede grip biedt op de verschillende oppervlakken van basketbalvelden. Kortom, door uw jonge sporter een paar aan te bieden dat is aangepast aan de eisen van zijn favoriete sport, kan hij zijn passie ten volle beleven en zichzelf in alle veiligheid overtreffen. Prestaties zijn gegarandeerd!

Kinderschoenen Adidas: een combinatie van kwaliteit, comfort en duurzaamheid

Met Adidasbabyschoentjes, finis gympen met gaten en versleten zolen na een maand. Het beroemde merk met de drie strepen met heeft meer dan 60 jaar ervaring en knowhow om u een breed assortiment solide, hoogwaardige en vooral moderne producten aan te bieden. Uw jonge champion zal veel plezier beleven aan zijn dagelijkse spelletjes.

De Adidas Originals kinderschoenen zijn super comfortabel, licht, flexibel en bieden optimale ondersteuning. Ze zijn perfect geschikt voor hun tere voetjes. Bovendien zijn hun bevestigingssystemen geschikt voor alle leeftijden en maten.

Kies Adidas gympen met klittenband voor de kleintjes, zodat ze zelf hun schoenen kunnen aantrekken. Zodra ze hun schoenen zonder jouw hulp kunnen strikken, koop je in onze verkoop een paar Adidas veterschoenen om deze uitdaging aan te gaan.

Geef uw kind een succesvolle look sportkleding!

De sportkleding is gewijd aan het hele gezin, zowel volwassenen als kinderen. Adidas gazelle, Stan Smith of Superstar zijn de perfecte stukken voor een authentieke look sportkleding. In onze selectie kinderschoenen Adidas vinden de kleintjes een ruime keuze aan producten van het merk dat populair is bij de volwassenen, maar dan in een juniorversie.

U kunt uw respectieve looks op elkaar afstemmen tijdens familie-uitstapjes voor een gegarandeerd effect! Onze modellen zijn verkrijgbaar in sobere of felle kleuren. Ze passen net zo goed bij een trainingspak als bij een meer urban outfit.

Dus waar wacht u nog op om online te winkelen en uw jongen of meisje de Adidas babyschoenen aan te bieden waar hij of zij van droomt? Voor elke aankoop op onze winkel, profiteer van speciale prijzen en levering rapide.