Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Clopaola

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Clopaola

Beginnend op: € 45,38

€ 30,36

-33%
Omarm de schattige, comfortabele stijl van je babymeisje met MOD 8 Clopaola sandalen. Een must-have van MOD 8.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,38

€ 30,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sandalen voor babymeisjes MOD 8 Clopaola

Maak kennis met de schattige " MOD 8 Clopaola baby girl sandalen" van het beroemde merk MOD 8, perfect voor je kleine prinses! Deze prachtige sandalen zijn ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor detail om het comfort en de stijl van je kleine meid te garanderen.

Gemaakt van de beste materialen, zijn deze sandalen niet alleen slijtvast maar ook zacht voor de tere voetjes van je baby. Zachte, soepele bandjes zorgen voor een goede pasvorm, terwijl de binnenzool met kussentjes ervoor zorgt dat je kindje de hele dag comfortabel blijft.

Met een charmant ontwerp met delicate bloemenaccenten voegen deze sandaaltjes een vleugje zachtheid toe aan de outfit van je baby. De pastelkleur rose is perfect voor elke gelegenheid en laat je kleine meid zeker opvallen in de menigte.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor kleine meisjes, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op hun garderobe. Ze zijn geschikt voor baby's en peuters, waardoor ze een veelzijdige en duurzame keuze zijn.

De MOD 8 Clopaola sandalen voor babymeisjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor het aankleden van je kind een fluitje van een cent wordt. Bovendien houdt de antislipzool je baby veilig terwijl ze de wereld om haar heen verkent.

Als vertrouwd merk zet MOD 8 het welzijn van kinderen op de eerste plaats en zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Deze sandalen vormen daarop geen uitzondering en zijn daarom de perfecte keuze voor je dierbare kleintje.

Voeg een vleugje elegantie en comfort toe aan de garderobe van je kleine meid met de MOD 8 Clopaola sandalen voor babymeisjes. Ze zijn de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit, waardoor ze een must-have zijn voor elk klein meisje. Dus waarom zou je wachten? Koop deze mooie sandalen vandaag nog en zie je kleine prinses schitteren!

Extra informatie

Merk MOD 8
Fabrikant SKU 962970-10-13
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Baby
Hoeveelheid per product 1